|Συστήματα Κιγκλιδωμάτων
Συστήματα Κιγκλιδωμάτων2019-01-22T18:13:16+00:00

Συστήματα Κιγκλιδωμάτων

ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ

Η εταιρεία μας μπορεί να κατασκευάσει σιδερένια κάγκελα σε οποιαδήποτε μορφή, και σχέδιο που επιθυμείτε. Η δυνατότητα επιλογής σχεδίων είναι απεριόριστη, με μορφές παραδοσιακού στυλ ή μοντέρνου. Σκοπός μας να ικανοποιήσουμε το γούστο σας, αναλόγως των αναγκών σας.

ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΝΟΧ

Το σύστημα κάγκελων τύπου INOX της EUROPA αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα κυλινδρικά προφίλ αλουμινίου, τα οποία συνδυάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και λύσεων για κάθε εφαρμογή. Μπορούν να τοποθετηθούν κάγκελα αλουμινίου με γυαλί (γυάλινες επιφάνειες) για απεριόριστη θέα.
Η υψηλή αντοχή των ανοδιωμένων εξαρτημάτων αλουμινίου επιτρέπει τη χρήση του συστήματος σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας μοντέρνα αισθητική. Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων προσδίδει στο σύστημα αυξημένη ευελιξία ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως σκάλες, πολυεπίπεδοι χώροι, πισίνες και ασύμμετρα μπαλκόνια.
Επίσης, μπορεί να δεχθεί υαλοπίνακες διπλής υάλωσης με ενδιάμεση μεμβράνη PVB (πολυβινυλοβουτυράλη) ή διακοσμητικά πάνελ αλουμινίου δίνοντας τη λύση σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.